Πως λειτουργούν τα Αιτήματα

Η αναζήτηση προσφορών έγινε απλή υπόθεση! Είτε έχεις τη δική σου εταιρεία και ψάχνεις προσφορές για εξωτερικούς συνεργάτες, είτε απλά ψάχνεις έναν υδραυλικό, ηλεκτρολόγο ή ακόμα και δάσκαλο για τα παιδιά σου, η GreySell είναι λύση. Εδώ μπορείς να ανεβάζεις τα αίτημά σου, να παρακολουθείς τις προσφορές που παίρνεις και να επικοινωνείς εύκολα με τους επαγγελματίες. Εξοικονόμησε χρόνο και χρήματα, για να μπορείς να επικεντρωθεί σε αυτό που έχει σημασία για σένα.

Βήμα 1

Πρόσθεσε το αίτημά σου

  • Πήγαινε στην επιλογή ‘Νέο Αίτημα’. Θα ανοίξει μια νέα φόρμα καταχώρησης.

  • Συμπλήρωσε τις λεπτομέρειες του αιτήματός σου, όπως Κατηγορία, Τίτλος και Περιγραφή.

  • Επίλεξε Ολοκλήρωση και είσαι έτοιμος! Το αίτημά σου θα ανέβει στην αντίστοιχη κατηγορία αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές μας.

Βήμα 2

Διάλεξε ανάμεσα από τους καλύτερους

  • Μόλις το αίτημά σου δημοσιευτεί, θα αρχίσεις να λαμβάνεις προσφορές από διάφορους επαγγελματίες.

  • Τώρα μπορείς εύκολα να εξετάσεις τις προσφορές και τα προφίλ των επαγγελματιών, μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων της GreySell.

  • Μόλις βρεις τον κατάλληλο, ανάθεσέ του την δουλειά επιλέγοντας “ανάθεση”.

Βήμα 3

Αξιολόγησε την εμπειρία σου

  • Μετά την ολοκλήρωση του αιτήματος, θα σου ζητήσουμε να αξιολογήσεις την εμπειρία σου.

  • Το σύστημα διπλής αξιολόγησης της GreySell προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία.

  • Κάθε αξιολόγηση που κάνεις μας βοηθάει να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινότητα για όλα τα μέλη μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είδους αιτήματα μπορώ να ανεβάσω στη GreySell;

Στη GreySell μπορείς να ανεβάσεις κάθε είδους αίτημα που σε ενδιαφέρει. Η GreySell υποστηρίζει επαγγελματίες και επιχειρήσεις από πολλά διαφορετικά αντικείμενα. Γραφίστες, developers, μηχανικοι, κηπουροί και πολλοί άλλοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να σου στείλουν προσφορές για αυτό που σε ενδιαφέρει. Δες τις κατηγορίες, και αν παρ’ ολα αυτά δεν είσαι σίγουρος σε ποια κατηγορία να ανεβάσεις το αίτημά σου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας, θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!


Έχω βρει τον επαγγελματία που μου ταιριάζει, αλλά πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι κατανοεί πλήρως τις ανάγκες του αιτήματός μου?

Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος μπορείς κατα την περιγραφή του αιτήματός σου πριν το ανεβάσεις. Θα έχεις επίσης την δυνατότητα να ανεβάσεις συνοδευτικά αρχεία σχετικά με αυτό, όπως επίσης και την επιλογή να επικοινωνήσεις άμεσα με υποψήφιους επαγγελματίες μέσω της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων της GreySell. Αν αισθάνεσαι πως κάποιο κομμάτι του αιτήματος δεν έχει επικοινωνηθεί ξεκάθαρα, προσπάθησε να το ξεκαθαρίσεις το συντομότερο.


Πρέπει να δεχθώ την πιο οικονομική προσφορά;

Μπορείς να δεχθείς όποια προσφορά επιθυμείς. Προτείνουμε να λάβεις υπόψιν τις δεξιότητες, τα προσόντα και τις αξιολογήσεις των επαγγελματιών, προτού αναθέσεις το αίτημά σου, και όχι μόνο την τιμή.


Όλα έχουν συμφωνηθεί. Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τον επαγγελματία να ξεκινήσει το αίτημά μου;

Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον επαγγελματία μέσω μηνυμάτων και να συζητήσετε την φύση της δουλειάς καθώς και όσες λεπτομέρειες δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Μπορείς επίσης να μοιραστείς αρχεία, εικόνες ή ό,τι άλλο υλικό θεωρείς οτι θα φανεί χρήσιμο στον επαγγελματία για να ολοκληρώσει του. Είναι επίσης σημαντικό να απαντήσεις σε ερωτήσεις που μπορεί να έχει ο επαγγελματίας κατα την διάρκεια της υλοποίησης.


Ανέβασε τώρα το αίτημα σου δωρεάν και λάβε άμεσα ανταγωνιστικές προσφορές